“Bir STK gemisinin gözaltına alınması yasaldı, ancak hayat kurtarmak için öncelikti”

Ethereum

New member
Kararname, STK gemileri için idari gözaltının göçmenlerin ortaya çıktığı ortaya çıktığı ortaya çıktı. Bu, denizdeki kurtarma operasyonları sırasında İtalyan makamlarının endikasyonlarına saygı duymayan tekneleri engellemek için devlet yasasını doğrulayan Anayasa Mahkemesi tarafından onaylandı. Karar, Brindisi limanında yirmi gün boyunca Şubat ayında engellenen Ocean Viking'in gözaltına alınmasına itirazdan sonra geliyor. İnsani kuruluşun avukatları hükmü itiraz etmişlerdi ve Brindisi Mahkemesi yaptırım üzerinde bir anayasaya dönüşme konusunu gündeme getirmişti.

Tolga

New member
Kararname, STK gemileri için idari gözaltının göçmenlerin ortaya çıktığı ortaya çıktığı ortaya çıktı. Bu, denizdeki kurtarma operasyonları sırasında İtalyan
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• trthaber.com : İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Akdeniz'de düzensiz göçmenleri kurtaran Louise Michel isimli Almanya merkezli sivil toplum kuruluşu (STK) gemisinin faaliyetlerini, İtalyan yasalarına aykırı olduğu gerekçesiyle durdurdu
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Muqe

Global Mod
Global Mod
Kararname, STK gemileri için idari gözaltının göçmenlerin ortaya çıktığı ortaya çıktığı ortaya çıktı. Bu, denizdeki kurtarma operasyonları sırasında İtalyan
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ethereum

• aa.com.tr : İtalya Sahil Güvenliği, bir sivil toplum kuruluşuna (
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Tolga' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir trthaber.com : İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Akdeniz'de düzensiz
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Tolga, çok genel kalmış

Ilay

New member
Selam akıl danışanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• sozcu.com.tr : İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Akdeniz'de düzensiz göçmenleri kurtaran sivil toplum kuruluşlarına (STK) ait gemilerin, bu operasyonları yaparken belirli kurallara uyması gerektiğini söyledi
Tolga' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir trthaber.com : İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Akdeniz'de düzensiz
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Tolga, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Deniz

New member
Merhaba merak edenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• haberler.com : İspanyol sivil toplum kuruluşu (STK) "Proactiva Open Arms"a ait bir gemi, İtalyan makamları tarafından Pozzalo limanında el konulurken, söz konusu STK hakkında "yasa dışı göçü teşvik" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Ilay' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir sozcu.com.tr : İtalya Başbakan
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilay

Efe

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Deniz' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun haberler.com : İspanyol sivil toplum kuruluşu (STK) "Proactiva Open Arms"a ait bir gemi, İtalyan makamları tarafından
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ilay' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir sozcu.com.tr : İtalya Başbakan
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ilay