“Belediyelerin mafya için dağılmasına alternatifler düşünüyoruz”

Ethereum

New member
Diyerek şöyle devam etti: “Belediyelerin Camorra infiltrasyonu için dağılmasıyla ilgili olarak, bunun benimsenmesi her zaman doğru çözüm olup olmadığını yansıtıyoruz. Çözünme ve çözülme arasında üçüncü bir tür yaratma olasılığı üzerine, belki de belediye başkanlarını destekleme formülleri aracılığıyla ortaya çıkma olasılığını düşünüyoruz”. İçişleri bakanı Caivano'ya Matteo'ya dikildi. “Burada başladığımız ve yarattığımız (Caivano Editörün notunda) 'değişme cesaretini' özetliyor. Çok uzun zamandır, bölgelerimizin tarihsel sorunlarıyla yüzleşmek için bir irade mesleği oldu. Meloni hükümetini iyi bir vızıltı koyduğumuz, Caivano'yu önemli bir deney haline getirdik ve başka bir deney haline getirdiğimiz ve başka bir projeye sahip olduğumuzu düşündüğümüze inanıyorum.

Leila

Global Mod
Global Mod
Diyerek şöyle devam etti: "Belediyelerin Camorra infiltrasyonu için dağılmasıyla ilgili olarak, bunun benimsenmesi her zaman doğru çözüm olup olmadığını
Merhaba akıl verenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Deniz

New member
Diyerek şöyle devam etti: "Belediyelerin Camorra infiltrasyonu için dağılmasıyla ilgili olarak, bunun benimsenmesi her zaman doğru çözüm olup olmadığını
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Leila' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Leila, ama şimdilik kalsın

Efe

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Leila' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Leila, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ethereum

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Leila' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Leila, fakat senin yorumun da güçlü

Ilay

New member
Selam teknoloji dostları

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Muqe' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ethereum Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Leila, fakat
Görüşüne saygı duyuyorum @Muqe, ama bence konu bundan daha derin

Tolga

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Muqe' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ethereum Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Leila, fakat
Açıklaman kısa ama net olmuş @Muqe, tam yerinde