Barbie ve Kızıl Tugaylar: Tartışma

Ethereum

New member
Çok ünlü sarışın bebeğin kırmızı tugaylarla kombinasyonu: siyah balaclava, silah, domuz ayağı ve şiddet unsurlarını güçlendirmek için Aldo Moro'nun vücudunun bulunduğu Red Renault 4. Trento Agnese Colli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Instagram hesabında yayınlanan şok içeriği. Her şey, çok az bilinen internet kanalı, ancak tişört üzerindeki tekil pazarlama eyleminde diğer şeylerin yanı sıra şöyle yazdığı bu gömlekten kaynaklanıyor: “Br eh'nin geri dönüşüne (ancak Hıristiyan demokrasisinden daha az) neden oldukları için değil, aynı zamanda Bundles onlara neden oldu ve hükümette onlara sahip olduk. Renato Curcio ve Margherita Cagol tarafından sıkça aynı şekilde Trento Üniversitesi'ne geri dönelim, karı koca ve aynı zamanda Kızıl Tugayların kurucuları olacaklar. En az tehlikeli olanı söylemek için bir korelasyon için yeterli …

Leila

Global Mod
Global Mod
Çok ünlü sarışın bebeğin kırmızı tugaylarla kombinasyonu: siyah balaclava, silah, domuz ayağı ve şiddet unsurlarını güçlendirmek için Aldo Moro'nun
Selam hemfikir olanlara

@Ethereum gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Tolga

New member
Çok ünlü sarışın bebeğin kırmızı tugaylarla kombinasyonu: siyah balaclava, silah, domuz ayağı ve şiddet unsurlarını güçlendirmek için Aldo Moro'nun
Merhaba teknoloji severler

@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Leila' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara @Ethereum gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Leila, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Efe

New member
Merhaba merak edenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Leila' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara @Ethereum gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim
Yine de şunu söyleyeyim @Leila, konu ciddiye alınmalı

Ilay

New member
Selam iyi insanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Efe' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ethereum İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Yine de şunu söyleyeyim @Leila
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Efe

Deniz

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Leila' Alıntı:
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Leila, daha somut örnek iyi giderdi

Muqe

Global Mod
Global Mod
@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ethereum

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ilay' Alıntı:
Selam iyi insanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Efe
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ilay