Banliyölerden uzaktaki bazı gerçeklerde

Ethereum

New member
“Ülkemizin bazı gerçeklerinde, kentsel banliyöler eşitsizliklerin ve marjinalleşmenin araçlarıdır,” yaygın bir terk etme ve güvensizlik duygusunun hüküm sürdüğü, kurumların genellikle uzak göründüğü, yasadışılık riski ile, yasadışılıkların büyümesini görmek, böylece çocukların ve gençlerin geleceğini engellemek, bu, bu bağlamların geleceğini engellemek, onlar, bu bağlamlar, onlar, bu bağlamlar, onlar, bu bağlamlar, onlar ve gençlerin geleceğini engellemek, onlar bu bağlamlar, onlar, onlar ve genç insanların geleceğini engellemek, onlar. İtalya “. Bu, cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından ilk “Kentsel Banliyölerin Ulusal Günü” vesilesiyle yaptığı açıklamada belirtildi.

Tolga

New member
"Ülkemizin bazı gerçeklerinde, kentsel banliyöler eşitsizliklerin ve marjinalleşmenin araçlarıdır," yaygın bir terk etme ve güvensizlik duygusunun hüküm
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum

@Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Leila' Alıntı:
Selam üstatlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Leila, genel gidişat bu yönde gibi

Deniz

New member
"Ülkemizin bazı gerçeklerinde, kentsel banliyöler eşitsizliklerin ve marjinalleşmenin araçlarıdır," yaygın bir terk etme ve güvensizlik duygusunun hüküm
Merhaba merak edenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Tolga' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum @Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bazı detaylar
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Tolga, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Efe

New member
Selam çözüm arayanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

@Ethereum gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Tolga' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum @Ethereum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bazı detaylar
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Tolga, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ilay

New member
Selam bilgi avcıları

@Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Tolga' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Tolga

Muqe

Global Mod
Global Mod
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ethereum

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ilay' Alıntı:
Selam bilgi avcıları @Ethereum, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Ilay