Alcaraz Tifo Re Felipe için, günahkar için siyasetin yokluğu

Ethereum

New member
Jannik gibi birine dikkat edin, devletin tepesinin doğrudan olmayan desteğiyle çok fazla ilgilenmeyecektir: Doğa gereği Güney Tirolü, tenisle yakından bağlantılı olmayan her şeyi dışarıda tutmak için sadece onun çevresine güvenmek için çok iyidir. Daha sonra, tüm İngiltere Çim Tenisi ve Croquet Club'ın ana alanında olduğunuzda, rakip mükemmelliğinizle intikam almaya hazır olduğunda, muhtemelen düşünmeniz gereken başka bir şey var. “Benim için cüzdansız en az bir bakan olup olmadığını kim bilebilir?” Diye düşünmek için orada değilsin?

Yine de, bugünkü gibi bir dünyada Spor politik bir araçtır (Körfez'in Arap monarşilerinin bunu yaptığını düşünün), belirli olaylara katılmak, sadece temsil görevlerini aşan daha da büyük bir mantığa sahiptir. Yukarıda belirtilen Bernabeu finalinde, Pertini düzenli olarak ev sahibinin (İspanyol kralı Juan Carlos) ve o zamanki Alman Şansölye Helmut Schmidt'in yanında gerçekleşti. Dün merkez mahkemesinin kraliyet aşamasında, evin aristokratlarının (oğulları George ve Charlotte ile Prens William ve Prenses Kate) yanında oturan “onun” Carlos Alcaraz'ın bir numaralı hayranı olarak başka bir İber hükümdarı vardı, ancak hala onu şirket tutacak biri vardı: boş bir sandalye, ağır bir devamsızlık gibi görünüyordu.

Sinner'ı ve her şeyden önce İtalya'yı kim temsil etti? Tabii ki, kafalarıİtalyan Londra Büyükelçisi Inigo Lambertini ve eşi Maria Grazia Gragnano ama bu sembolik kapsamın bir olayı için biraz görünüyordu. Duygu, ebeveynlerin değil, sadece Londra'dan uzak amcaların kendilerini sundukları bir derece partisinde olacaktı. Elbette de vardı Federintennis Angelo Binaghi Başkanı, Bravo, tüm bir hareketin zirvesi olan bir zaferi kutlamak için: “Biz bir ulusal bir fenomeyiz. İtalyan tenisi bir savaş gemisi. Dünyanın en güçlü tenis oyuncusu var ve bu izole bir durum değil, çünkü Roma kazanan Paolini var, 7 numaralı Finali, Jannik ile kurtaran Musetti, Jannik, iki elimizde olabilir; Sonego, 8-10 oyuncu, bizi kıskanıyor “. Yine de politikamız, bu işletme ile zirveye dokunan bu hikayenin kapsamını henüz anlamamıştır.

Leila

Global Mod
Global Mod
Jannik gibi birine dikkat edin, devletin tepesinin doğrudan olmayan desteğiyle çok fazla ilgilenmeyecektir: Doğa gereği Güney Tirolü, tenisle yakından
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ethereum

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Ilay

New member
Jannik gibi birine dikkat edin, devletin tepesinin doğrudan olmayan desteğiyle çok fazla ilgilenmeyecektir: Doğa gereği Güney Tirolü, tenisle yakından
Selam herkese iyi paylaşımlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Leila' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ethereum Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Leila

Tolga

New member
Selam akıl danışanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Ilay' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Leila
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Ilay, konu sıcak

Deniz

New member
Merhaba okuyanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Tolga' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Bu tartışmanın gündemde olması normal @Ilay, konu sıcak
Bu konuda kesin konuşmak zor @Tolga, çok fazla değişken var

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Deniz' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Bu konuda kesin konuşmak zor
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Ilay' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Burada biraz abartı sezdim
Görüşüne saygı duyuyorum @Ilay, ama bence konu bundan daha derin

Tolga' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Bu tartışmanın gündemde
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Tolga