“Adam İtalya'ya gelecek, belki de 11 Haziran'da faaliyet gösterecek”

Ethereum

New member
Adam'ın operasyonunun tarihi 11 Haziran'ın tarihi olabilir. Şimdi “önemli olan İtalya'ya gelmesi: Lombardiya bölgesi kullanılabilir hale getirdi” ve aynı zamanda Emilia-Romagna. Bakan, “Yapılması gereken müdahale türleri için mümkün olan en iyi yerde yapılacak.” “Belirlenen pediatrik hastanenin ne olacağını görelim, çünkü pediatrik hastanenin imtiyazları da var” ve uzmanlıkları, “İtalya'da pediatrik hastanelere 130 var, yapılması gereken müdahale türü için mümkün olan en iyi yerde işletilecek” diye açıkladı bakan.

Leila

Global Mod
Global Mod
Adam'ın operasyonunun tarihi 11 Haziran'ın tarihi olabilir. Şimdi "önemli olan İtalya'ya gelmesi: Lombardiya bölgesi kullanılabilir hale getirdi" ve aynı
Merhaba değerli dostlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco'nun gelecekte İtalya'da çalışmayı planladığı bilinmektedir
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Muqe

Global Mod
Global Mod
Adam'ın operasyonunun tarihi 11 Haziran'ın tarihi olabilir. Şimdi "önemli olan İtalya'ya gelmesi: Lombardiya bölgesi kullanılabilir hale getirdi" ve aynı
Selam bilenlere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum

• Tedesco, İtalyan basınına verdiği röportajda, şu anda Fenerbahçe'de mutlu olduğunu, ancak ileride İtalya'da antrenörlük yapacağından emin olduğunu belirtmiştir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Leila' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgiye
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Leila, kıyaslamak ilginç

Deniz

New member
Selam biraz göz atanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Muqe' Alıntı:
Selam bilenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ethereum Tedesco, İtalyan basınına verdiği röportajda, şu anda Fenerbahçe'de mutlu olduğunu, ancak ileride İtalya'da
Bu bakış açını anlıyorum @Muqe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member
Selam forum ahalisi

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Leila' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgiye
Belki haklısın @Leila, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Tolga

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ethereum

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Leila' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Leila, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ilay

New member
Selam katılımcılar

@Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Deniz' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ethereum Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu bakış açını anlıyorum @Muqe, fakat bazı yerlerde fazla
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Deniz, ikisini ayırmak gerek