Açık silah motivasyonları beraat mattteo salvini

Ethereum

New member
Cümlenin nedenleriyle, hakimler bu sonuçlara geldiklerini, “İspanya tarafından meselede varsayılan doğal merkezi profili tanımlayan (İtalya'nın sorununa rağmen) tanımlayan bazı düşüncelere dayandıklarını yazıyorlar. İspanya'nın Koordinasyon ve Deniz Kurtarma Merkezi aslında “hemen çalıştıİlk temastan, gemiyi sorumlu durumların (veya en azından sorumlu olduğunu düşündüğü kişilerin) sol bölgeye, önce Tunus ve sonra Malta'ya yönlendirmeyi amaçlayan ilk temastan bile asgari bir koordinasyon.

Başından beri Malta, “ilk iki kurtarma etkinliğine karşı sorumluluğunu azaltmada”, hakimler devam ediyor, “İspanya, operasyonların devamında gemiye tanık olması gereken tek otorite olarak açıkça belirtmişti”. Ve tekrar: “Birkaç gün sonra da olsa, İspanya nihayet POS vermişti, tekneyi Algeciras'a ve daha sonra pozisyonuna göre en yakın İspanyol limanında (Mayorca) en yakın İspanyol limanına göndermişti.Bu noktada, Vietiù'nin sıkı insani motivasyonlarla bastırılamaması, kişinin etkinlikte hukuki yeterliliği. Son olarak, açık kollar belirtilen POS'a ulaşmanın imkansızlığını temsil ettiğinde, İspanya, Audaz Donanması gemisinin kurtarılan göçmenleri geri çekmesini ve onları İspanya'ya götürmesini emretti ( Güvenlik yeri) “.

Leila

Global Mod
Global Mod
Cümlenin nedenleriyle, hakimler bu sonuçlara geldiklerini, "İspanya tarafından meselede varsayılan doğal merkezi profili tanımlayan (İtalya'nın sorununa
Selam ilgi duyanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ilay

New member
Cümlenin nedenleriyle, hakimler bu sonuçlara geldiklerini, "İspanya tarafından meselede varsayılan doğal merkezi profili tanımlayan (İtalya'nın sorununa
Selam yazanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Leila' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın
Tam olarak aynı fikirde değilim @Leila, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Efe

New member
Merhaba soru sahipleri

@Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Ilay' Alıntı:
Selam yazanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Tam olarak aynı fikirde değilim @Leila, çünkü ben tam tersini
Burada sana %100 katılamam @Ilay, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Deniz

New member
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Efe' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri @Ethereum okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Burada sana %100 katılamam @Ilay, çünkü bazı bilimsel
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Efe

Tolga

New member
Selam ilgi duyanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Leila' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Leila, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Deniz' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Efe
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Deniz, merak ettiriyor