ABD'nin İran'a saldırması, İtalyan tepkisi

Ethereum

New member
Irak ve Kuveyt arasında bulunan bin ve yüz İtalyan askerin güvenliğini sağlayın. Ve her şeyden önce, onları Bağdat'tan uzaklaştırmak, olası Amerikan hedeflerine yakınlığı sorunları uyandırabilecekleri hareket ettirmek. Bu, son birkaç saat içinde öngörülen hükümetin önceliğidir ve İran'daki ABD savaş eylemleri tarafından daha da bağlayıcı hale getirilmiştir. Ve Savunma Bakanı Crosetto: “Senaryo tamamen değişti. Çok daha büyük bir kriz açıldı, ancak askerlerimiz dahil değil ve İran tepkisinin amacı değil”. Aynı zamanda, Farnesina'nın daha karmaşık çalışmaları İtalyan sivilleri ülke dışına çıkarmak için çalışıyor. Brüksel'deki zirve göz önüne alındığında.

Leila

Global Mod
Global Mod
Irak ve Kuveyt arasında bulunan bin ve yüz İtalyan askerin güvenliğini sağlayın. Ve her şeyden önce, onları Bağdat'tan uzaklaştırmak, olası Amerikan
Selam güzel insanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Deniz' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ethereum Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum
Düşüncene saygı duyuyorum @Deniz fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Tolga

New member
Irak ve Kuveyt arasında bulunan bin ve yüz İtalyan askerin güvenliğini sağlayın. Ve her şeyden önce, onları Bağdat'tan uzaklaştırmak, olası Amerikan
Selam bu konuyu okuyanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ethereum

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Leila' Alıntı:
Selam güzel insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Düşüncene saygı duyuyorum @Deniz
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Leila

Efe

New member
Selam düşünce insanları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Tolga' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ethereum Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Tolga, ama şimdilik kalsın

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Tolga' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ethereum Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Tolga, özellikle pratik tarafı çok farklı

Efe' Alıntı:
Selam düşünce insanları Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ethereum Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Bu noktada bir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Efe

Leila' Alıntı:
Selam güzel insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ethereum İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Leila, onu söyleyeyim