AB insan tacirleriyle mücadele konusunu ele alıyor

Ethereum

New member
“İstikrar Paktı büyümeyi bir arada tutar”


Palazzo Chigi’deki toplantının sonunda Giorgia Meloni, Avrupa’da “işlerimize yardımcı olmak için yaptığımız seçimleri de dikkate almamız gerektiğine inandığım yönetişim kuralları tartışması başlayacak” dedi. “Yönetişime ilişkin yeni kuralların ve özellikle İstikrar ve Büyüme Paktı’nın, her ikisi de gerekli olan istikrar ve büyüme arasındaki denge konusunu daha fazla dikkate alması gerektiğine inanıyoruz”.




“Fonların esnek kullanımı için cesur yanıtlar”


Başbakan, “İtalya ile Hollanda arasındaki diyalog, sonuncusunda olduğu gibi, bir sonraki Avrupa Konseyi’nin merkezinde de ekonomik konularda esastır”, altını çizdi. İtalya “cesur tepkiler umuyor, bizim için bu, devlet yardımına ilişkin kuralları gevşeterek müdahale etmeyi seçtiğinde tek pazarda eşitsizlikler yaratmamak için mevcut fonların kullanımında her şeyden önce esneklik anlamına geliyor”.

Rutte: “Kaçakçılara karşı mücadele ve Afrika’da daha fazla varlık”


Mark Rutte bunun yerine Avrupa’nın “insan kaçakçılarına karşı birleşik bir mücadele yürütmesi” gerektiğini söyledi. Ayrılan ülkelerle çalışmalı, ortaklıklar kurmalı ve vize politikalarını uyumlu hale getirmeli ve Afrika’da daha fazla yer almalıyız.

“İtalya’nın borcu beni endişelendirmiyor, Roma’nın reformları iyi”


Hollanda başbakanı, İtalya’nın borcundan “endişelenmiyorum”, “bundan Avrupa Komisyonu sorumlu ve İtalya’nın reformları uygulamada yaptıklarından çok etkilendim” dedi. İtalya reform yapmaya kararlı ve bunları adım adım uyguluyor” dedi.