Ethereum
New member
“Dün müdahalemde çok kaotik, çünkü birkaç dakika içinde birkaç temaya değindim ve sürekli olarak kesintiye uğradım, ancak bir yargıçın koşullar olup olmadığını kontrol ettikten sonra hapse girmenizi istedim” bu nedenle, Giovanni Berrino Senatörü, tgcom24'te görüşülen Secutoom'da yapılan Dış Meydan Okuması sırasında yapılan dışsallaştırmalarda açıklanıyor. “Çalmak için çocuğu olan kadınlar bunu yapmaya layık değil” dedi Senatör, çoğunluk ve muhalefet arasındaki Palazzo Madama'daki çatışmayı açtı. “Küçük bir çocuğu olan bir anne otomatik olarak hapishaneye girmeyecektir – Berrino hala açıklığa kavuşturuyor – çubuklu geleneksel hapishaneler olmayan, ancak daha onurlu bir şekilde yaşayabilecekleri veya cümlenin infaz sırasında yaşayabilecekleri yerler olan zayıflatılmış velayetli yapılar var”. Konuşmasının bir pasajında Berrino aslında “bir çocuğun hapishanede, onları bir suça gitmelerini düşünen ebeveynlerle birlikte daha güvenli” olduğunu savunmuştu. “Çocuğun anneden çıkarılması beklenen bir olasılıktır, ancak sadece son bir örnek olarak, çocuklar anneleriyle büyümek zorunda. “Onlarca yıldır bilinen bir fenomen oldu, ancak bugün çok daha alakalı sayılar var. Sophia Loren ile kahramanın hapishaneden kaçınmak için hamile kaldığı ünlü bir filmi bile hatırlıyorum, ancak bu durumda kaçakçılık sigaralarını satmadı, yaşlı veya turistleri soymadı” Sonuç olarak Berrino. “Tekrar ediyorum: Çocuklu anneler için hapishane son şans olmalı, ancak anneliği yasalarla cezalandırılmadığı için 'insan kalkanı' olarak sömürenlerin titizlikle değerlendirilmesi de doğrudur.