İddia Ediyorum En Kolay Ve En Lezzetli Çikolatalı Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 300 gram çilek
- 1 paket eti burçak sade bisküvi
- 1 paket negro bisküvi
- 1 litre süt
- 2 adet yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 kutu krema
- 200 gram bitter yahut sütlü çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 litre süt tencereye alınır. Üzerine un, nişasta, yumurta sarıları ve şeker eklenir. Tel çırpıcıyla uygunca çırpılır. Ocakta orta ateşte pişirilir.
- Kaynayınca 1 dk daha kaynatılıp, ocaktan alınır. Sıcakken içine çikolata eklenir. Ben muhallebinin bir kısmını ayırdım sade olarak da hazırladım siz dilerseniz ayırmayabilirsiniz. Büsbütün size kalmış.
- Sıcakken muhallebiye eklenen çikolata eriyene kadar çırpılır. Üzeri streç le kapatılıp dolapta büsbütün soğutulur. Soğuyan muhallebiye krema eklenir ve mikserle çırpılır.
- Ardından en alta bisküvi eklenir. Bol suyla yıkayıp temizlenmiş çilekler ortadan ikiye bölünüp kupların kenarlarına dizilir. Ortasına muhallebi eklenir. Üzerine yine bisküvi eklenir. Tüm materyaller bu türlü hazırlanır.
- Üzerini dilediğiniz üzere süsleyin dolapta 1 saat dinlendikten daha sonra servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun deneyecek olanlardan fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyor olacağım tanımlarla ilgili sormak istediklerinizi herzaman sorabilirsiniz