Resto'ya Karşı Meydanda: M5'ler Roma'daki binlerce aktivisti harekete geçiriyor

Ethereum

New member
“Silahlı bankalara karşıyız, bu yüzden insanları öldürmek için yatırımlar. Daha fazla sağlık ve silah yok.” Sloganlar çeşitlidir, gökkuşağı barış bayrakları, beş yıldız hareketi, Filistin ve ayrıca yazılı “Rusya ile Barış” ile uzun bir afiş var. Roma'da, Piazza Vittorio'da Avrupa yeniden emme ve Ursula von der Leyen planına karşı beş yıldızlı hareket tarafından düzenlenen alayı için toplanan organizatörlere göre birkaç bin kişi var. Kimsenin isimlerini bilmiyorum ve herkes Giuseppe Conte'yi beklerken, burada, beş yıldızlı hareketin başkanının gelmesinin beklendiği yerde, bale ve anlaşmazlıklar arasındaki sahneyi alan Napoli Tiktaker Rita de Crescenzo ortaya çıktı. “Asla oy vermedim, oy vermek istemiyorum, kime oy vereceğini anlamak istiyorum. Bu yüzden silahların ve hatta ağın yanında isteyen bu şeyi gördüm.” “Dön, dön, sadece aç. Aksine.” Ve koç antrenörü ve politikacı arasında kim karıştı: “Neden Napoli Kontuna geldi?” “Hayır, burada Conte için.” Hareketin eski büyük isimleri de Roberto Fico Odası'nın eski başkanından Rocco Casalino'ya kadar gözden geçirildi: “Bence bugün, bugün, bugün.” Giuseppe Conte ise öğrencilerle birlikte yürür ve bir ambulans geldiğinde onu geçmek için meşgul olur. Uzun alayı imparatorluk deliklerine ulaşmak yaklaşık 4 saat sürer. Bir kavurucu güneşin altında şarkı söyler ve dans edersiniz ve sonunda neredeyse hepsi kuvvetsiz kalırsınız. Ayrıca eşarplarla donatılmış köpekler bitkin ve yere uzanır.