Puding Şekerleme Ve Bisküvili Pasta

Leila

Global Mod
Global Mod
Puding Şekerleme Ve Bisküvili Pasta Tanımı İçin Gereçler

• 1,5 paket bisküvi
  • Dr. Oetker puding (ben 500 ml kullandım)
  • 2,5 su bardağı süt
Süslemek için;

• Hindistan cevizi
Şekerleme için;

• Ceviz
  • Badem
  • Fındık
  • Fıstık
  • Bisküvi 8,9 tane
Puding Şekerleme Ve Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

1. Dr. Oetker pudingi tanımına göre pişiriyoruz. Ben 500 mllik kullandığım için 2,5 su bardağı süt ve puding tozunu karıştırıp pişirdim. Fazla bireye yapmak isteyenler ölçüleri çoğaltabilirler.
  2. Pişirme esnasında karıştırıyoruz ki kabuklanma yapmasın ayrıyeten istersenizde piştikten daha sonra blender ile çekebilirsiniz kıvamı hoş olsun diye.
  3. Küçük bocama bisküvileri yerleştirip hazırladığım Dr. Oetker pudingi eşit biçimde döktüm ben bu türlü 4 sıra dizdim.
  4. Pudingli şekerleme için, tenceremde kalan puding harcınıda ziyan etmemek için içerisine bisküvi, fındık, fıstık, ceviz, badem el rondomdan çekip içerisine ekledim.
  5. Top top haller verip mevsiminde alıp kendi yaptığım hindistan cevizine buladım harikaa ve enfes oldu.
  6. Denemek isteyen herkese fazlacaça tavsiye ediyorum biz hayli beğendik. Bir kaç saat dolapta dinlendirdikten daha sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
Kendi yaptığım hindistan cevizi tanımı de hindistan cevizinin kabuklarını temizleyip törpüledim. Fırının ısısı 150 derece olmalı 10 dk kadar kuruttum miss kokulu hindistan cevizimi kendim yaptım sizlerde yapabilirsiniz????.

Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala.

Puding Şekerleme Ve Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı