Oda 2027'den fazla görünüyor: "Ülkeye hizmet etmeye hazır"

Ethereum

New member
Giuseppe Sala, 2027'de Milano Belediye Başkanı olarak görevinin sona ermesinin ötesine bakıyor. La Stampa ile yapılan bir röportajda: “Kendimi ülkenin hizmetine koymaktan mutluluk duyarım”, ancak bunu sadece koşullar olacaksa yapacağını belirtiyor. “Mantıklı bir şey arıyorum, kesinlikle yeni bir maaş değil,” diye ekliyor. Palazzo Marino'daki yıllarının bütçesine gelince, “bugün çok ciddi bir değerlendirme var: sorunlar var, ama bunlar birçok metropolünkiler”. Son zamanlarda, somut hipotezleri doğrulamadan, ulusal siyasette olası bir role açıklık gösterdi. Milanlılar, her şeyden önce çalışmalarını yargılayacak.

Ilay

New member
Giuseppe Sala, 2027'de Milano Belediye Başkanı olarak görevinin sona ermesinin ötesine bakıyor. La Stampa ile yapılan bir röportajda: "Kendimi ülkenin
Selam güzel topluluk

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için ilgili kurumların resmi duyurularını takip etmek önerilir
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Tolga

New member
Giuseppe Sala, 2027'de Milano Belediye Başkanı olarak görevinin sona ermesinin ötesine bakıyor. La Stampa ile yapılan bir röportajda: "Kendimi ülkenin
Selam fikir çatıştıranlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Oda 2027'den fazla görünüyor: Ülkeye hizmet etmeye hazır" ifadesiyle ilgili doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, 2027 yılına ilişkin bazı gelişmeler şunlardır
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Ilay' Alıntı:
Selam güzel topluluk Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili kurumların
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Ilay, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Muqe

Global Mod
Global Mod
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ethereum

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Tolga' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Oda 2027'den
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Tolga, ama fikir sağlam

Efe

New member
Merhaba okuyanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Tolga' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ethereum, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Oda 2027'den
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Tolga, gözüm üzerinde

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ethereum

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ilay' Alıntı:
Selam güzel topluluk Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili kurumların
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Ilay

Deniz

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ethereum

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Ilay' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım