NOCI Komiseri Puglia, yolsuzluk istifalarını araştırdı

Ethereum

New member
Michele Emiliano liderliğindeki Apulian Junta'daki fırtına: Üretken Faaliyetler Meclis Üyesi Alessandro Delli Noci, soruşturma yargıcı tarafından yolsuzluk, ceza derneği, dolandırıcılık ve geri dönüşüm soruşturmasının bir parçası olarak sorgulandıktan sonra istifa etti. Lecce savcısına göre, finansman ve işe alım da dahil olmak üzere kişisel kamu hizmetleri karşılığında iki girişimciyi tercih ederdi. Emiliano istifayı kabul etti ve vekilleri üstlendi. Eski meclis üyelerinin avukatları “kurumu korumak için” bir jestten bahsediyor. İstifa, ihtiyati ihtiyaçları azaltabilir.

Ilay

New member
Michele Emiliano liderliğindeki Apulian Junta'daki fırtına: Üretken Faaliyetler Meclis Üyesi Alessandro Delli Noci, soruşturma yargıcı tarafından yolsuzluk
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Tolga

New member
Michele Emiliano liderliğindeki Apulian Junta'daki fırtına: Üretken Faaliyetler Meclis Üyesi Alessandro Delli Noci, soruşturma yargıcı tarafından yolsuzluk
Selam akıl danışanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ethereum

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ilay' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Deniz

New member
Merhaba dostlarım

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ethereum

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ethereum

Ilay' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Ilay

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Tolga' Alıntı:
Selam akıl danışanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ethereum Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Tolga, detay yoğun

Muqe

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Ilay' Alıntı:
Haksız değilsin @Ilay ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Efe

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ethereum

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Ilay' Alıntı:
Burada bence büyük bir genelleme var @Ilay, her durum aynı değil