Modena, Faslı belediye seçimleri adayı nefretçilerin kurbanı

Ethereum

New member
Tgcom24

30 yaşındaki Maranello (Modena) belediye meclisi adayını içeren “Geleceğin İtalya'sı” listesinin sosyal profilleri, Kanjaoui'ye karşı nefret duyanların hedef tahtasında yer aldı. 8 ve 9 Haziran'daki idari seçimlerde meclis üyeliği için yarışan avukat, “Hoş olmayan ve beklenmedik bir durum” yorumunu yapıyor. – Listemle ilgili bir olayla veya siyasi görüş farklılığıyla bağlantılı değil, şahsıma karşı bir nefret “.

Listesinin başkanı Davide Nostrini'nin kınanması da hemen gerçekleşti. Nostrini, “Khaoula Kanjaoui'nin son günlerde aldığı düzinelerce ırkçı yorumdan derin bir üzüntü duyduğumuzu ifade ediyoruz” dedi. Gazzetta di Modena. – Yorumlarda 2 yaşında ülkemize gelen İtalyan vatandaşı Khaoula'nın sadece kökenine değiniliyor, onu bir kişi olarak ele almaktan ve değerlendirmekten geri durmuyorlar. Khaoula, özellikle en savunmasız vatandaşların haklarını bilmelerine ve kullanmalarına yardımcı olma konusunda uzmanlaşmış saygın bir avukattır. Bu tür yorumlar, Khaoula'nın yalnızca etnik ve kültürel geçmişi bağlamında değerlendirildiğini ve saldırıya uğradığını ima ediyor. Listemiz şirketin çoğulculuğunu tamamen temsil ediyor: farklı yaşlar, profesyonel profiller, yaşam deneyimleri ve kökenler, kendilerini Maranello şehrinin hizmetine sunmak için bir araya geliyor.”

Ancak yaşanan saldırılar, ilgili kişinin ilk kez siyasete girme isteğini yavaşlatmıyor. “Bu olay beni hemen tepki vermeye ve daha da sert mücadele etmeye itti. Nefret ve hoşgörüsüzlüğe yol açan siyasi bağlam karşısında adaylığım önemli bir entegrasyon örneği haline geliyor” diye tamamladı.

Seçmenlere yaptığı kısa sosyal sunumunda Kanjaoui şöyle yazıyor: “Ben Khaoula Kanjaoui, Modena Barosu'ndan göçmenlik hukuku konusunda uzmanlaşmış bir avukatım. Aday oluyorum çünkü iki kültürü temsil ediyorum ve bilgilerimi toplumun kullanımına sunmak istiyorum. toplumun refahına somut katkı 8 ve 9 Haziran'da geleceğin İtalya'sına oy verin ve Kanjaoui'yi yazın!