Ethereum
New member
Röportaj sırasında şöyle devam etti: “Meloni, tartışmanın açılışında kurumsal bir konuşma ve kendisini parti değil, hizip olarak bile lider olarak önerdiği finalde bir ihlalde bulunmaya alışkındır”. Ve sonra şunları ekledi: “Eleştirilemeyen insanlardan veya durumlardan bahsetmiyorum. Bu mümkündür. Ama eğer İtalyan Cumhuriyeti'nin düne kadar düşünülen bir güne kadar düşünülen bir eylemden bahsediyorsanız, düne kadar diğer herkes, İtalyan Sosyal Hareketi de dahil olmak üzere bir saygı duymaya kadar, VentotenBu her zaman çoklu ve bunun yerine, hapsedilen metnin ekstansörlerine giriyorsunuz … ben, Ben şiddetli değilimBu ihlal karşısında Başbakan'a doğru künt bir nesne başlatırdım, alıp alamazdım, bu söylemeye gerek yok ve beni sınırlandırıyor “.
Sonuç olarak: “Bunu bildirmeliyiz Bir sınır Geçti. Bunun İtalyan Cumhuriyeti Parlamentosu'nda yapılamayacağı insanlarla iletişim kurmalıyım. Bu yüzden o zaman beni kınadıkları bir eylem yapıyorum, ama bu arada Bir kitap çekiyorumBu her zaman iyi bir şeydir. Ve belki de buna ihtiyacın var … “
Sonuç olarak: “Bunu bildirmeliyiz Bir sınır Geçti. Bunun İtalyan Cumhuriyeti Parlamentosu'nda yapılamayacağı insanlarla iletişim kurmalıyım. Bu yüzden o zaman beni kınadıkları bir eylem yapıyorum, ama bu arada Bir kitap çekiyorumBu her zaman iyi bir şeydir. Ve belki de buna ihtiyacın var … “