M5'ler, teklifler arasında "müzakereci tartışma" garantörün rolünün azaldığı görülüyor

Ethereum

New member
Başkanın rolü Başkanla ilgili olarak da birkaç seçenek vardır: “Adaylık için önceki 10 yılda diğer siyasi partilere üyeliğin kanıtlanmış olmamasının getirilmesi” veya “aralarından seçilebilecek minimum sayıda adayın getirilmesi” “, konsey başkanlığı, Daire ve Senato başkanlığı ve bakanlık gibi “iç başkanlık makamı ile diğer kurumsal pozisyonları uyumsuz hale getirme” noktasına kadar varıyor.

İsim ve üçüncü görev değişikliğine doğru Sembol ve ismin değiştirilebileceği ihtimali, “müzakere edici tartışma” raporunda da ortaya çıktı. Üçüncü görev süresi konusunda ise tekliflerin hepsi bir değişiklik içeriyor: Mevcut durumun aşılacağı açık görünüyor. Bu alandaki hipotezler arasında, her idari düzey için iki görev, (bazı parlamenterlerin önerdiği gibi) istisna olasılığı ve genel görev sayısının üçe çıkarılması yer alıyor.

Siyasi konumlandırma Rapor, M5'leri “ilerici kampa” yerleştirme eğiliminin olduğunu belirtiyor. Seçenekler arasında kendini “bağımsız ilerici” ilan etme fikri de var.

İletişim ve eğitim Şeffaf ve erişilebilir yönetim için özel bir organ önerilerek iletişime büyük önem verildi. Sözcülere, adaylara ve üyelere yönelik sürekli eğitim teması, doğrudan katılıma ve siyasi deneyim alışverişine adanmış dijital platformlar hipotezi gibi birçok katılımcının ilgisini çekti. Gençliğin katılımı, cinsiyet temsili ve ekonomik kaynakların genişletilmesi, Hareketin kimliğini ve bütünlüğünü güçlendirmek için genel olarak paylaşılan öncelikler olarak kabul edildi.”