Liguria soruşturmasında savcılar Roberto Spinelli'nin sözlerini tekrar dinleyecek

Ethereum

New member
Tgcom24

Aslında yolsuzluk suçlaması, Toti Komitesi'ne, Liguria başkanının, suçlayıcı hipotezde, Spinelli grubu lehine görevini sunması karşılığında yapılan ödemeler üzerine inşa edilmiştir. Yasa dışı, yani belgesiz finansmanın da ortaya çıkması durumunda tablonun değişebileceği açıktır, ancak bu, ihtiyati tedbire yol açan suçlamaların bir parçası değildir. Ancak şu anda tekrarlanmıştır, transkripsiyon orijinaldir ve eğer yeniden dinlemek bunu doğrulayacak olsaydı, Roberto Spinelli kesinlikle “yasadışı” demek istemediğini, bunun bir hata ya da bir tür hile olduğunu belirtebilirdi. kayma.

Pazartesi saat 23.59'a kadar aralarında Toti'nin de bulunduğu şüphelilerin ihtiyati tedbirlerin yeniden gözden geçirilmesine itiraz etme süreleri olacak. Şu anda sadece İncelemeye başvurduğu görülüyor Mauro Vianello 7 Mayıs'ta girişimcilik ve mesleki faaliyetlerin yürütülmesine yönelik geçici yasağın önleyici tedbiri uygulandı. Savunmanın kendisi bir bilirkişiye emanet edilen kendi danışmanlığı üzerinde çalışıyor olsa bile, şu anda Savcılık veya soruşturma hakimi, Aldo Spinelli'nin avukatlarından veya onun psikofiziksel durumlarının değerlendirilmesine yönelik herhangi bir talep almadı. Savcılar, geçmişte liman lojistik grubunun sahibinden, ailesinin bir destek yöneticisi almasının istenip istenmediğini kontrol ediyor; oğlunun da sorgulamada bahsettiği konu bu.

Bu arada, fikrini değiştirmesi ve Rinfuse Terminali'nin Spinelli grubuna otuz yıllık imtiyazın uzatılması yönünde oy kullanması yönünde kendisine baskı yapıldığını doğruladı. Giorgio CarozziCenova Belediyesi'ni temsil eden liman yönetim komitesinin eski gazeteci üyesi Cuma günü tanık olarak dinlendi. Ancak Carozzi, “Yaptığım beş düşünceye dayanarak bilim ve vicdanla oy verdim, kimse bana baskı uygulamadı, bunları birisine yaptıran biri varsa bu benim sorunum değildi” dedi.Halletmek. “Savcılara söylediklerim hakkında hiçbir şey söyleyemem – diye ekledi – belgelerden yaklaşık rekonstrüksiyonların çıktığını söylüyorum”.

Önümüzdeki birkaç gün içinde de duyulmalı Andrea La MattinaBölgeyi yönetim kurulunda temsil eden, başlangıçta otuz yıllık uzatmaya karşı çıktı ve daha sonra lehine oy kullandı. Bu nedenle önümüzdeki hafta savcılıktaki tanıkların duruşmaları devam edecek ve Cenova belediye başkanı Marco Bucci de çağrılabilecek.