Lig, Salvini: "Patron mu? Saygı eksikliği nedeniyle militanları dinleyeceğim" | Ve Castelli sınır dışı edilmeyi çağrıştırıyor

Ethereum

New member
“Bir partiden para alan birinin başka bir partiye oy verdiğini söylemesi doğru ve doğru değil. Yapım gereği alıngan değilim ama bunu hak etmeyen onbinlerce militana ve yöneticiye hesap vermek zorundayım” Salvini'yi ekledi.

Umberto Bossi Lig'den atılma tehlikesiyle karşı karşıya. Avrupa seçimlerindeki oylamanın ardından Lig'de tansiyon oldukça yüksek. Kuzey Ligi eski menajeri Roberto Castelli, Adnkronos'a çok sert konuştu: “Salvini, Salvini'yi utandırdı, artık kanuna göre onun otomatik olarak ihraç edilmesi gerekiyor ve bu bir sorun” dedi.

Zaia: “Bossi bize tutarlılığı öğretti ve tutarlılık Lig'e oy vermektir” “Sadece Bossi'nin bize tutarlılığı öğrettiğini ve tutarlılığın Lig'e oy vermek olduğunu söylüyorum”. Böylece Veneto Bölgesi Başkanı Luca Zaia, çıkan haberlere göre Forza Italia ve Marco Reguzzoni'ye oy veren Senatur Umberto Bossi hakkındaki soruya yanıt verdi. “Anlamadım, daha doğrusu birisinin Bossi'nin sözlerini aktardığını anladım ve” inanıyorum ki “Bossi'den doğrudan bir açıklama yok, belki yanıldığım kanıtlanır ama bu konuya girmek bile istemiyorum.” bu tartışma” diye altını çizdi.