Klâsik kuyumculuk sanal ortama taşındı

Ethereum

New member
İstanbul Kapalıçarşı, Bizans’tan Osmanlı’ya ve Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti’ne altın takı zanaatinde dünyanın değerli merkezlerinden birisi oldu.Ve günümüzde dünyanın Vicenza, Hong Kong üzere öteki mücevher üretim merkezleriyle etkileşim ve rekabet halinde öne çıkan bir rol aldı.

Sektörün bu tarihselliğinde, Diva Kuyumculuk, Kapalıçarşı’da, Türkiye’nin birinci ulusal ve milletlerarası pazarlama şirketlerinden bir ortaya gelen bir takım ile 1998 yılında kurulmuş; Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafına tedarik yapan üretim ve pazarlama firması olarak, müşterisiyle itimat merkezli klâsik irtibat kuran kuyumcuların emniyetli tedarikçisi haline geldi.

25 yıllık dal tecrübesini online ticaret ile sanal ortama taşıyan Diva Kuyumculuk, Quyumcu.com.tr e-ticaret sitesi ile artık mamüllerini direkt tüketicisi ile buluşturarak klâsik kuyumculuğu bir daha tanımlıyor.

#TakHissetYaşa diyerek online ortamda satışa çıkan QUYUMCU eserleri vakitsiz altın takılarla birlikte dört ana koleksiyonuyla, uygun fiyat stratejisi ile tüketicinin yeni kuyumcusu olacak.

Tüketicisini vaktin ruhunu yansıtan tasarım ve etik üretim üslubuyla buluşturacak olan QUYUMCU, klasik olarak müşterisinin altın takıyla alakasının bir his ve hayata değen bir ışıltıyla yaşama isteği olduğunu merkeze alarak kurulmuş bir marka olduğunun altını çiziyor. Klasik olarak altın takının manevi bir paha sunduğu kadar maddi bir garanti kıymeti de taşıdığı dikkate alınarak, QUYUMCU.COM.TR ’de tüketiciye süresiz olarak eserin altın kıymetinin para iadesi hakkı tanınıyor.

Üretimden satışa kadar her evrede, toplumsal cinsiyet ve ekolojik kıymetleri amaç belirleyen Quyumcu, bir altın takının üretim ve pazarlama sürecindeki emeğin pahasını bilir ve emek sarfeden her insanın hakkını gözeterek iş nizamını oluşturmakta. Kendi iş etiğine verdiği değerin birebirini kesin müşterisiyle de kurmayı hedefleyen Quyumcu, her yaş ve cinsiyetten tüketicisinin itimadına talip bir marka olduğunun altını çizerek mamüllerini quyumcu.com.tr’de satışa çıkardı.