İnsan kaçakçıları tarafından ölümle tehdit edilen

Ethereum

New member
Giorgia Meloni'ye göre, Arnavutluk'taki göçmen merkezleri “işe yarayacak” ve “sadece İtalya'ya ait olmayan akışları yönetmenin anahtarı” olacak. Bu nedenle anlaşma “AB'de bu kadar ilgi görüyor. İtalya'ya gelmeleri için kaçakçılara para ödeyen düzensiz bir göçmenseniz ve Almanya'ya gitmek istiyorsanız kendinizi Avrupa sınırlarının dışında buluyorsunuz. Bu en büyük caydırıcıdır. Bu işi parçalamak çok önemli, bu işin yürümesi için her şeyi yapacağım: Çok düşmanım ama aynı zamanda çok da arkadaşım var” ve bu nedenle “uluslararası hukuka saygı göstererek ama beni tehdit eden tacirler için ciddi sorunlar yaratarak onları çalıştıracağız.” ölüm”. Konuyla ilgili Meloni'ye göre, “Saldırganlık var çünkü hükümetin stratejisi işe yarıyor, çıkarmalar yüzde 60 azaldı, ülkelerine geri dönüşler yüzde 30 arttı. Herhangi bir şeyin askıya alınmasını engellemek istiyorlar ama ben de taahhütlerde bulundum. İtalyanlar ve ben seçmenlerden aldığım talimatları takip etmek için elimden gelen her şeyi yapacağız.”