Hacker soruşturması, La Russa: "Çocuklarımla ilgili dosyadan tiksindim, azmettiren kim?"

Ethereum

New member
Dosya davaları “karmaşa”“Giorgia Meloni konuyu doğru anladı, ayrıca bu saçmalığı bir kenara bırakmamız gerektiğini düşünüyorum.” Böylece Senato Başkanı Ignazio La RussaA “Forehand ve Backhand”Rete 4'ün 31 Ekim Perşembe günkü bölümünde son günlerdeki hacker soruşturmasına ilişkin yorum yaptı.

“Şu ana kadar kişisel olarak eğitim aldım ama çocuklarımın bununla ne ilgisi var? – Paolo Del Debbio'nun yayınında yaptığı konuşmada La Russa'ya devam etti -. Sonra ilki ve sonuncusu çok şüpheli bir tarihte, tesadüf olamaz.”

“Bu araştırmayı kim yaptıysa, şöyle söyleyelim, bana bunu kimin yaptırdığını açıklamasını talep ediyorum: Bunu yargıçlara anlatın – diye ekledi Senato başkanı. Bu onların kime yönelik olduğunu bilmek onların sorumluluğundan daha önemli. İlgili taraf, beni ve çocuklarımı kontrol etmesini istediğinde hayır diyemedi. Gönderenin kim olduğunu bilmek istiyorum. Çok ilgileniyorum. Ya şüphelerim varsa? Bazı fikirlerim var ama bu bir şüphe değil.”