Gianni Letta 90 yaşına girer, Mattarella bunu Quirinale'de alır

Ethereum

New member
Gianni Letta bugün doksan yaşıyor. Yaklaşık 10 yıl boyunca Başbakan'a Dışişleri Müşavirliği olan Arabulucu Per Mükemmelliği, Quirinale'de Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından Quirinale'de alındı. Silvio Berlusconi'nin kendisi ona “Tanrı'dan bir armağan” olarak adlandırılır, diğerleri ona “Eminence” diyor, aynı zamanda kutsallığının beyefendi olduğunu hatırladı. Bazıları, daha şaka yollu, “mavi seçkin”, genellikle gökyüzünün tonlarına eğilimli olan bağlar, ikizleri olan kesinlikle beyaz gömleklerde. Ona siyaset dünyasından dilekler. Odanın Başkanı Lorenzo Fontana: “Benim adım ve Milletvekilleri Odası'nda, 90 yıl boyunca Gianni Letta'ya en iyi dilekleri ifade ediyorum. Deneyimi, sağduyu ve diyalogunu, işleri, ortak çağrı için tutumu ve ortaklıkları için kesin bir her zaman olduğunu gösterdiğiniz için teşekkürler. Son olarak, Palazzo Giustiniani'de, Senato Ignazio la Russa başkanı ile birlikte çoğunluk ve muhalefet grubu liderleri ve Berlusconi hükümetlerinin eski bakanları ve müsteşarları ile birlikte.