General Vannacci kitap nedeniyle 11 ay işten uzaklaştırıldı

Ethereum

New member
28 Şubat 2024, 12:24

Sebepler ise “sorumluluk eksikliği” ve “olası taklit etkiler”. Salvini: “Biz gülünçüz, general ne kadar korkuyor?” Ve Lig adaylığı üzerine düşünüyor



Tgcom24
Ait oldukları İdarenin prestiji ve itibarı zedelenmiştir


Genelkurmay Disiplin Dairesi'ne göre kitabın yayımlanması, silahlı kuvvetlerin tarafsızlık ilkesine “zarar” vereceğini, ait olduğu İdarenin itibar ve itibarını zedeleyeceğini ve Askeri ekibin olası öykünücü, yıkıcı ve bölücü etkileri”. General için uzaklaştırma aynı zamanda “eşit kıdem kesintisi ve maaşın yarıya indirilmesi” sonucunu da doğuracak. Subay savunucusu halihazırda Bölge İdari Dairesi'ne itirazda bulunduğunu duyurdu. Lazio Mahkemesi.

“Devam edeceğim. Adaylığa gelince…”


Generalin ise geri adım atmaya niyeti yok. Diğer şeylerin yanı sıra temyiz başvurusunda da bulunduğu disiplin soruşturmasıyla ilgili olarak “İlerlemeye ve ifade özgürlüğü talep etmeye devam edeceğim” dedi. Lig'e olası adaylığıyla ilgili olarak kapıyı kapatmadı: “On bir ay içinde pek çok şey üzerinde düşünmek için zamanımız var ve ayrıca daha önce de söylediğim gibi, değerlendirmekte olduğumu Lig tarafından sunulan adaylık daveti hakkında düşünmek için zamanım var. Ancak şu anda rezervasyonu kaldırmayacağım” diye sözlerini tamamladı.

Salvini: “Biz gülünç durumdayız”


Lig'den bahseden Ulaştırma Bakanı Matteo Salvini de generalin açığa alındığı haberini şu şekilde yorumladı: “Her gün bir soruşturma, biz gülünçüz, general ne kadar korkutucu?” diye yazdı X'e. “Yaşasın özgürlük” Düşünce ve söz, yaşasın Silahlı Kuvvetler ve Polis Kuvvetleri, yaşasın İtalyanların onurunu, özgürlüğünü ve güvenliğini her gün savunan erkekler ve kadınlar”, diye ekledi Kuzey Ligi lideri.



















İlgili