Ekstra kar, Tajani: "Daha fazla ağırlık verilmesi gerekiyordu, kararnamede FI değişiklikleri geliyor"

Ethereum

New member
“Giorgetti’ye katılıyorum, İstikrar Paktı dışındaki yatırımlar” Ekonomi Bakanı Giancarlo Giorgetti’nin, yatırımların bütçe açığı hesaplamasının dışında tutulması için AB’ye altın kural getirilmesi talebiyle ilgili olarak Tajani şöyle devam ediyor: “Kabul ediyorum” ile bir röportaj gelmek. “Avrupa Komisyonu’nun İstikrar Paktı’na ilişkin teklifinin, ‘kötü’ borç olarak değerlendirilemeyecek bazı giderleri hariç tutarak iyileştirilmesi gerekiyor. Ukrayna’yı desteklemek için harcamalar yapmayı düşünüyorum”, diye açıklıyor.

“Forza Italia hiçbir zaman Le Pene ve Afd ile ittifak kurmayacaktır” “Kendimizi hiçbir zaman Le Pen ve Afd Almanları ile ittifaklara zorlayamayacağımızı söyledik ve onaylıyorum. Forza Italia İtalyanların kahramanı olmaya devam edecek ve öyle kalacak” siyasetin, Battiato’nun deyimiyle, sistemimizin ‘daimi ağırlık merkezi’nde dönüşmesi, siyasetle uğraşan Hıristiyanlar, reformcular, garantörler ve ikna olmuş Avrupa yanlıları için güvenli bir referans noktası.Bunu inşa etmek isteyenlere kapılar açık. Kimliğimizi temsil eden Avrupa Halk Partisi bünyesinde bizimle birlikte proje yapın”.

Vannacci davasına ilişkin ihtiyatlılık gerekiyor General Vannacci’nin kitabıbaşbakan yardımcısı şunları söylüyor: “Bir liberal olarak herkesin fikirlerini ifade etme hakkına sahip olduğunu düşünüyorum. Ancak kurumlar temsil edildiğinde durum farklıdır, bu fikirlerin tüm ordu tarafından paylaşılabileceğini öne sürmek yanlıştır. Sağduyu gereklidir”.

“İpek Yolu konusunda dikkatli değerlendirdikten sonra karar vereceğiz” İpek Yolu anlaşmasına ilişkin ise “Çin ile ticaretin arttırılmasından yanayız ve ön yargılı bir tavrımız yok, maliyet-fayda analizi yapıyoruz. Şu ana kadar biz Pek fazla gelişme getirmediğini tespit ettik, aslında bu tür bir anlaşmaya sahip olmayan diğer ülkelerde daha büyük artışlar olduğunu fark ettik. Dikkatli bir şekilde düşünüp karar vereceğiz”.

Ukrayna: “Hükümet Vatikan’ın barış çabalarını desteklemek için her şeyi yapacak” Ukrayna’daki savaşa ilişkin “hükümet, Vatikan’ın barış sürecinin başlamasını teşvik etme girişimini büyük bir dikkatle takip ediyor ve ona destek olmak için her şeyi yapmayı planlıyor” Şiddetli Rus saldırganlığının kurbanı olan Ukrayna’ya destek vermeyi ihmal etmiyoruz. Eylül ayında Çin’e yaptığım gezi de bu yönde gidiyor”.