Beşerdeki Tüm Memnunluğu Pipetle Ruhundan Emen Feriha’nın Odası The Sims 4’te Her Ayrıntısıyla bir daha Yaratıldı

Bakec

New member
Adını Feriha Koydum televizyonlara veda edeli fazlaca oldu lakin dizinin ruhumuzda bıraktığı travma dolu bilgilerin izleri hala silinebilmiş değil. Bir The Sims oyuncusu da depresyonun cisimleşmiş hali olan Feriha’nın odasını The Sims 4’te yeniden yaratarak Sim’lerine hayatın gerçek yüzünü göstermek istemiş.

Dizilerdeki gerçek hayattan kopuk hayatların, yoksul diye lanse edilen ailelerin denize nazır konutlarda yaşamasının akabinde İsmini Feriha Koydum’un yarattığı atmosfer gerçekliğin doruğuydu.

Ailenin daima birlikte yemek yediği şu sahneye bir bakın. En küçük çocuk masaya zar güç yetişebildiği bir taburede, konutun her bireyi ise başka ayrı, kadro olmayan sandalyelerde yemek yiyorlar. Üstelik bu nitekim dizideki ufacık ayrıntılardan bir tanesi.

Espor spor mudur değil midir tartışmaları sürüp giderken güzeli mi biz gelin bu işin aslı nedir bir bakalım.
👇

Bir de Feriha’nın odasına bakalım.

Yamulmuş bez dolap üstündeki devasa yastık yorgan yığını, kapağı daima düşmesi ile meşhur o çekmeceli divan, her biri başka yerlerden gelmiş eşyalar…

Bir oyuncu da bilgilerinı aklımızdan silemediğimiz Feriha’nın odasını The Sims 4’te bir daha yaratmış.

Bu kısacık görüntü ortaya çıkarttı ki pek çoğumuzun buna gereksinimi varmış!

Bakın nitekim, istek değil gereksinim bu.

Bu bilgileri sadece gerçek İsmini Ferahi Koydum fanları bilir.

Aksine biraz memnun görünüyor, galiba Buyruk ile buluşacak.

Şimdi gel de bunun niye elzem olduğunu elin yabancı geliştirici grubuna anlat.

Görüyorsunuz, istek epey. Eyy Maxis eyy EA Games, bu halka biraz kulak verin be!

Kızın yüzü asla hiç bir kozmosta gülmüyor.

Hayır, yalnızca Feriha ‘rosebud’ yazmayı keşfetmiş.
💅