başkanlık reformu yasama organının hedefidir

Ethereum

New member
seçmenleri için Friuli Venezia GiuliaPazar ve Pazartesi günü oylamaya çağrılan , seçim süreklilik ve değişim arasında. Friulian başkentinde beklenirken, bunun yerine Giorgia Meloni, Roma’da Devlet Başkanı Sergio Mattarella ile sabah görüşmesinin uzaması nedeniyle müdahale etti. “Utandım – açıkladı – ama orada olamadım. Başarısız oldum ama beni affedeceğinize güveniyorum. Sadece videoda da olsa orada olmak istedim çünkü Pazartesi günkü oylamanın seçim için çok önemli olduğuna inanıyorum. merkez sağ”. Başbakan yardımcıları, Kuzey Ligi’nin Massimiliano Fedriga Bölgesi’ndeki encore’unu başlatmak için mitingdeydi Antonio Tajani ve Matteo Salvini.

“Bizim için merkezi olan farklılaştırılmış özerklik”

Başbakan, farklılaştırılmış özerklikten bahsetti. “Kültürel ve kimlik bağı günlük seçimlerde reddedilmeli: bizim için farklılaştırılmış özerklik teması merkezi. İhale kanunu, vergi reformu gibi bunu birkaç ayda yaptık ve durmadık. Özerklikle belirledik boşlukların üstesinden gelmek ve bölge genelinde minimum performans seviyelerini garanti etmek ve yönetenlerin sorumluluğu ilkesini uygulamak için çok önemli hedeflerimiz var. Özerklik, bölgeleri büyütmek için bir meydan okumadır: daha fazla özerklik, daha az maliyet, daha fazla kurumsal verimlilik”.

“Merkez sağ kompakttır”

Sonra merkez sağdaki bir bölünmenin oylarını reddetmek istedi. “Pazar günü – altını çizdi – Friuli vatandaşları merkez sağın iyi yönetimine süreklilik verme fırsatına sahipler: tamamen icat edildiğini söyleyenlere saygı duymakla birlikte, burada ulusal düzeyde olduğumuz için kompakt ve birleşmiş durumdayız. Size saldırmak için yalan söylemeleri güzel haber, demek ki gerçek bir sebepleri yok.Aramızdaki zirve mükemmel, diğerleri gergin.Bizim gelişimizle gelecek felaket nerede?Saygı var. bizim için”.

“Temel gelirin kaldırılması kararını talep ediyorum”

İşçi cephesinde Giorgia Meloni, yöneticisi tarafından istenen önlemleri talep etti. Yıl başında “Ekonominin ve istihdamın çöküşü nerede? 100.000 yeni işimiz var” ve “Size daha fazlasını söyleyeceğim: çalışmak isteyenler için temel geliri kaldırma tercihimiz de semeresini veriyor. Birçok insan çalışıyor ve evde kalsalardı çok daha fazla büyüyecek” gelirini almak için: “Bu seçimi talep ediyorum”.

“Pnrr bizim tarafımızdan yazılmadı”

“Vergi takozunu indirmeye karar verdik – diye bitirdi – bir Pnrr’yi yeniden düzenlemek için kılcal ve zahmetli bir çalışmayı teşvik ediyoruz, bunu yazmadık ama bunun yerine yazılanlarla uyumlu hale getirmeye çalışmaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz. ama aynı zamanda enerji güvenliği konusundan başlayarak milletimiz için yeni önceliklerle”.