Bakan Lollobrigida'nın sözcüsü Paolo Signorelli kendini açığa aldı

Ethereum

New member
Yahudi karşıtı ifadeler ve siyah teröristlere övgü: Fabrizio “Diabolik” Piscitelli ve Paolo Signorelli arasındaki “suçlu” sohbetin içeriği budur. Mesajlar, Piscitelli'nin Ağustos 2019'da Roma'da öldürülen aşırı lider, aşırı sağcı ve uyuşturucu kaçakçısının öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında yürütülen cep telefonunun adli kopyasından alınmıştır. 2018 ve Piscitelli'nin ölümünden birkaç gün önce. İkili, Lazio taraftar topluluğunda tanışmıştı. Diabolik bir sesle, “Romalı hayranların Yahudi olması bizim hatamız değil” diyor. Signorelli “Bütün Yahudiler” diye yanıtlıyor. Ve yine: “Ölüm… onlar ve Yahudiler.” Gazeteci Gad Lerner başka bir konuşmanın merkezinde yer alıyor: Piscitelli, “Şu Yahudi Gad Lerner…” diye yazıyor. Ve Signorelli: “O domuz ne dedi?” Ardından başkentin en tehlikeli suçluları arasında sayılan ve Aralık 2018'de cinayet suçlamasından beraat eden Elvis Demce ile ilgili bir pasaj var. Lollobrigida'nın sözcüsü Diabolik'e şöyle yazıyor: “Ama Elvis'i akladılar mı? Harika, hadi ama.” Bunun yerine diğer pasajlar “siyah” ideolojiyle ilgilidir: Signorelli'nin adaşı olan büyükbabası, Ordine Nuovo'nun kurucuları arasındaydı. Valerio Fioravanti, Pierluigi Concutelli, Luigi Ciavardini ve Mario Tuti hakkında konuşan bakanın sözcüsü, “Onlara şeref verin” dedi. Bir de “pagan” evlilik hikayesi var: Diabolik bunu diğerine açıklıyor. Cumhuriyet“Faşistler ve Naziler pagandır.” Signorelli, “Bana mı söylüyorsun? Gündönümünü kutluyorum, yaşasın paganizmi” diye yanıtlıyor. Ve Piscitelli: “Yaşasın, onu itmeliyiz.” Signorelli yine: “Büyükbabam inançlı bir pagandı. Teyzem iki ay önce bir pagan ayini ile evlendi. Çok güzel. Bütün şiirler ve çeşitli ayinler, tütsüler, büyü çemberleri, güneşe yönelik ateş. Çok güzeldi. Dağın zirvesindeydi.” Soratte (Mussolini'nin sığınağını inşa ettiği dağ, Ed) hepimiz oraya gittik. Ciavarda da oradaydı (eski Nar Luigi Ciavardini, Ed) eğlendi. Çok Katolik olsa bile”. Piscitelli, “Kiliseleri yakardım” diyor. Signorelli, “Rahipler en kötüsü” diye bitiriyor.