Asgari ücret, değişiklikler için oy yok: Metin Meclis’e gidiyor

Ethereum

New member
Merkez sağ, metin Perşembe günü Meclis’e ulaştığında, önümüzdeki hafta oylanacak olan Mes için olanlara benzer bir şekilde birkaç aylık bir uzaklaştırma önerisinin gelmesi gerektiğini açıklıyor. Ve bu nedenle tartışma sonbahara ertelenecekti.

FdI: “Meloni diyalog ve yüzleşme çizgisi kazanır”

“Asgari ücret konusunda Meloni çizgisi geçiyor. Metin doğrudan Meclis’e geliyor çünkü Çalışma komisyonunda, tüm siyasi güçler daha fazla zamanla Başbakan’ın istediği tartışma sonucunda bir teklife varabileceğimiz konusunda anlaştılar. İşçi maaşlarındaki artış, aslında yasama meclisinin başından beri vergi takozundaki rekor bir indirimden başlayarak bu alanda hareket eden Fratelli d’Italia için bir önceliktir “. Böylece, Odanın Çalışma komisyonunun İtalya Kardeşleri üyeleri.

Durigon (Lig): “Hükümet cevap vermek istiyor”

Müsteşar Claudio Durigon’a (Lega) göre, “hükümet düşük ücretler sorununa cevap vermeye istekli. Kanunen asgari ücretin doğru olduğunu düşünmüyorum, muhalefetle birlikte böylesine asırlık bir sorunun çözümlerini de inceleyeceğiz”.

Pd: “Sağdaki kısa devrede ülke ile ilişkiler”

Muhalefetten, Çalışma komisyonundaki Pd grubu lideri Arturo Scotto saldırıya geçiyor: “Bugün çatışmaya açılmıyorsunuz, zorluğunuzu tasdik ediyorsunuz. Ülke ile ilişkiler ilk kez kısa devre yaptı. Bu nedenlerle, baskıcı değişikliğe oy vermeyin. Ve bu nedenlerle, birleşik muhalefetle birlikte, bu metni Parlamento tartışmasında Meclis’e getirmeyi başardık”.

Calenda: “Gelecek hafta buluşmak üzere Meloni ile temaslar var”

“Bir hafta önce Giorgia Meloni’ye başvurdum. Bugün kabul edildi, başbakanın bu başvuruya atıfta bulunmasını ve aslında kendimizi her zaman yapıcı bir şekilde konumlandırdığımızı takdir ettim.” Böylece Action’ın lideri Carlo Calenda. “Şimdi mesele Parlamento’da genel bir tartışma yapmak ve ardından hükümetle bir toplantı yapmak ve marjların ne olduğunu görmek – diye açıkladı. Oturduğumuzda her konuda bir anlaşmaya varamayacağımıza eminim ama bir şeyler bulabileceğiz. Meloni ile yaptığım temaslar önümüzdeki hafta bir toplantıya doğru gidiyor “.