“2024 yılı boyunca vergi takozlarının azaltılması öncelikli”

Ethereum

New member
17 Eylül 2023, 21.58

Başbakan: “Caivano? Camorra’nın saldırıları beni korkutmuyor”



“Sağlıkta bekleme listesi sorunlarını azaltacağız”


Başbakan daha sonra “bu bütçe kanunu için 4 temel önceliğimizin bulunduğunun altını çizdi: düşük gelirlerin, emekli maaşlarının, aile ve doğum oranlarının ve sağlık hizmetlerinin desteklenmesi”. Giorgia Meloni’ye göre sağlık konusu da “İtalya için büyük bir öncelik. Objektif olarak çok uzun olan bekleme listesi sürelerini azaltmak için çalışıyoruz”.

“Zor bir iş, görevimi sonuna kadar yapacağım”


Bugün erken saatlerde Lampedusa’da Ursula von der Leyen ile yapılan toplantının başrol oyuncusu olan başbakan, daha sonra çalışmalarını “gün be gün” ele aldığını söyledi. Her şeye bir arada bakmaya kalkarsanız etkisi korkutucu olur, ben de üstesinden gelmeye çalışırım her seferinde bir sorun var, her zaman çok konsantre oluyorum, çok az gazete ve yorum okuyorum, vicdanımın doğru söylediğine göre hareket etmeye çalışıyorum, bazen bana bunu kimin yaptırdığını söylemek istediğim oluyor ama hiç kaçmıyorum Eğer İtalyanlar bu aşamada benim de rol almamı seçtiyse, benimle gurur duymaları için işimi sonuna kadar yapacağım.”


Hükümetteki 330 gün, “daha da uzun görünüyor, yapılması gerekenin dışında hiçbir şeyin kalmaması ve dünyada olup biten hemen hemen her şeyin sizi bir şekilde etkilemesi anlamında çok özel bir hayat.” diye ekledi. yama, bir taraftaki sorunu çözersiniz ve on tane daha açılır, bu kolay bir iş değil, çok fazla kafa tutma, çok fazla konsantrasyon gerektirir”.



“Büyük bir burs planı düşünüyorum”


“Liyakat, kabuklanmaları gerçekten yok edebilecek tek şeydir. İtalya, arkadaşların sizden daha değerli olduğu bir ülkedir. Herkesi, gösterdikleri şeye dayanarak ileriye doğru ilerleyecek bir konuma yerleştirmeliyiz. Bu, ‘bağlantıyı kırmanın tek yoludur’ Bu ulusu mahveden güç kalıpları.” Bu nedenle “hak eden öğrencilere çok küçük yaştan itibaren eşlik edecek etkileyici bir burs planı” düşünüyorum. İlerlemek için ciddi burslara ihtiyacımız var. Dolayısıyla tamamen farklı bir model”.









İlgili