Harry Potter cihanında geçecek en ayrıntılı oyun olmaya hazırlanan Hogwarts Legacy ülkemizde ön sipariş fiyatı ile gündemde. Dudak uçuklatan bir fiyattan ön siparişe açılan Hogwarts Legacy’nin sistem ihtiyaçları ise mütevazi.
Oyun dünyasının geleceğinde neler var merak ediyorsanız sizi şu biçimde alalım.
Hogwarts Legacy sistem ihtiyaçları nihayet ortaya çıktı.
Ülkemizdeki ön sipariş fiyatıyla göz korkutsa da Hogwarts Legacy için açıklanan sistem ihtiyaçları ortalama sayılabilecek seviyede. Bizlere Harry Potter cihanında yarattığımız karakter ile mükemmel maceralar vadeden oyunun sistem ihtiyaçları ise şu biçimde.
Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri
Minimum Sistem Gereksinimleri
Normalde bu sene içerisinde çıkış yapması planalanan Hogwarts Legacy yapılan açıklalamarla gelecek yıla ertelendi. Bir öbür erteleme ile daha karşılaşmazsa oyun 10 Şubat 2023 tarihinde çıkış yapacak.
Peki Hogwarts Legacy’nin konusu ne?
RPG tipindeki oyun bizler Harry Potter’da gördüğümüz olayların geçmişine, 1800’lü yılların büyücülük dünyasına götürecek. Karakterimizle kadim bir berbatlığa karşı gayret ederken öbür büyücülerden ayrılan kilit taraflarımızı keşfedecek, yol boyunca çeşitli müttefiklerden de yardım alabileceğiz.
Oyun dünyasının geleceğinde neler var merak ediyorsanız sizi şu biçimde alalım.
Hogwarts Legacy sistem ihtiyaçları nihayet ortaya çıktı.
Ülkemizdeki ön sipariş fiyatıyla göz korkutsa da Hogwarts Legacy için açıklanan sistem ihtiyaçları ortalama sayılabilecek seviyede. Bizlere Harry Potter cihanında yarattığımız karakter ile mükemmel maceralar vadeden oyunun sistem ihtiyaçları ise şu biçimde.
Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri
Minimum Sistem Gereksinimleri
64-bit işlemci ve işletim sistemi
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci (CPU): Intel Core i5-8400 YAHUT AMD Ryzen 5 2600
RAM: 8 GB
Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce GTX 1070 or AMD RX Vega 56
DirectX: Sürüm 12
Boş Alan: 85 GB
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci (CPU): Intel Core i7-8700 OR AMD Ryzen 5 3600
RAM: 16 GB
Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce 1080 Ti yahut AMD RX 5700 XT
DirectX: Sürüm 12
Boş Alan: 85 GB
Normalde bu sene içerisinde çıkış yapması planalanan Hogwarts Legacy yapılan açıklalamarla gelecek yıla ertelendi. Bir öbür erteleme ile daha karşılaşmazsa oyun 10 Şubat 2023 tarihinde çıkış yapacak.
Peki Hogwarts Legacy’nin konusu ne?
RPG tipindeki oyun bizler Harry Potter’da gördüğümüz olayların geçmişine, 1800’lü yılların büyücülük dünyasına götürecek. Karakterimizle kadim bir berbatlığa karşı gayret ederken öbür büyücülerden ayrılan kilit taraflarımızı keşfedecek, yol boyunca çeşitli müttefiklerden de yardım alabileceğiz.